21 Eylül 2010 Salı

İSLAM DÜNYASINDA BAŞÖRTÜSÜ VE CİLBAP MANZARALARI

Şimdi İslam Dünyasından size bazı başörtüsü, cilbap ve çarşaf manzaraları göstereceğiz. Bu fotoğraflara da iyice bakın ve aralarında bir fark olup olmadığına dikkat ediniz. Biz şimdiden söyleyelim bir fark göremeyeceksiniz. Çünkü Peygamberin vefatından sonra, eski geleneklerden, Yahudilik ve Hıristiyanlığa giren örf ve adetler, Emeviler ve Abbasiler tarafından da kutsallaştırılarak İslam’a mal edilmiştir. Yani şu anda Müslümanlar, giyim tarzlarıyla, sadece Yahudileri ve Hıristiyanları örnek almakta, onlar gibi yaşamaktadırlar. İşin acı tarafı ise; bu yaşam tarzlarının, Kur’an’a uygun olduğunu sanmaktadırlar. Yaptıkları Kur’an’a uygun olmadığından, yapmış oldukları şeyler yüzünden sevap alacaklarına aksine Allah’ın farz etmediği bir şeyi kendilerine farz kıldıklarından günaha girmektedirler.











1 yorum:

  1. Ahzab Sûresi: 59. Ayet : Ey peygamber; eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına söyle: Üstlerine örtü alsınlar. Bu, onların tanınıp da incitilmemeleri için daha elverişlidir. Ve Allah; Gafur, Rahim olandır.

    “Tanınıp incinmeme “ bir kadın yüzünden tanınır sağlam olan görüş budur. Kendin hiç bir dedilile dayanmadan sırf tesettürü kötülemek için böyle bir yola baş vurman acizliğini gösterir ,

    YanıtlaSil